STROLL Accu wals-zaaimachine

Accu aangedreven wals met zaaimachine. Deze combinatie is onmisbaar als u regelmatig kleine percelen moet inzaaien. Ook als u alleen moet walsen bij bijvoorbeeld het leggen van graszoden, koppelt u de zaaiunit eenvoudig af. Het zware trekken of duwen van een zware betonnen rol is dan verleden tijd.  De geruisloze aandrijving verhoogt uw werkplezier en vergt lichamelijk veel minder inspanning.   Ook heeft u geen gehoorbescherming meer nodig. Als optie kunt u een extra accu erbij nemen zodat u langer kunt doorwerken. de extra accu zal bij gebruik het eerst worden leeg getrokken. als deze leeg is kunt u hem aan de lading leggen en kunt u doorwerken met de accu in de wals zelf.  Deze wals-zaaimachine is zeer degelijk gebouwd en staat garant voor een zeer lange levensduur en tot in detail afgewerkt.  Het onderhoud is minimaal en het werkplezier is optimaal! 

*Wals is 79 cm breed

*De walssnelheid is max. 5,5 km  per uur

*Gewicht van de wals is 205 kg en met zaaimachine 280 kg

*Vermogen is 900 watt

*Accu’s in de wals zijn 24 volt en 700 Wh voorzien van een AGM accu

*Per acculading ongeveer 2 uur walsen.

De zaai unit kan eenvoudig worden losgekoppeld van de wals en is daardoor ook zeer goed te gebruiken voor andere doeleinden. De wals zelf bestaat uit 2 delen. dat is belangrijk om wringen in bochten tegen te gaan. De accu’s en de motor zitten in de wals en worden zo ook optimaal beschermd. De accu’s zijn onderhoudsvrij. 

*De zaaimachine heeft een zaaibreedte van 72 cm.

*De zaaibak heeft een inhoud van 30 liter en is zeer eenvoudig te legen.

*De zaaimachine weegt 75 kg

*Op 1 acculading kan ongeveer 1400 m2 worden gezaaid. 

*Inclusief opvangbak met sleutel voor een afdraaiproef.

accu aangedreven tuinwals

De Wals standaard uitgevoerd dus zonder extra accu kost €5250,- excl. btw. (normaal €5640,-)

Een extra accu is een optie om langer met de wals te kunnen werken. met deze 36V accu en 612Wh Li-on accu kunt u 2500 m2 extra walsen.

De extra accu met controller kost nu €1250,- excl btw.   (normaal €1444,-)

De zaai unit heeft 2 kleine ster prikrollen achter de zaad uitloop. Deze werken het zaad in de toplaag. Door deze dieper af te stellen kan er ook mee worden doorgezaaid.

De zaai unit kost nu €3650,- excl. btw (normaal €4250,-)