Bladblazer getrokken

Een getrokken bladblazer voor achter uw zitmaaier is erg handig bij grotere oppervlaktes om blad bij elkaar te blazen en eventueel met de bladzuiger opladen en afvoeren. 

De voordelen van deze bladblazer zijn Hoge capaciteit, brede banden om insporing in grasmat tegen te gaan en laag eigengewicht.

Ook handig om een terrein schoon te blazen.

Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om er een handtrekboom aan de blazer te koppelen zodat hij ook met handkracht is te gebruiken.

Deze bladblazer heeft een Honda benzine motor met 9 pk.

Ref nr. LB    €1995,- excl btw

Bladveger

Deze bladveger is van een zeer degelijke kwaliteit. Het is de Rolls Royce onder de bladvegers.

Door de differentieel werking blijft deze ook in de bochten doorvegen zonder dat het wringt. heeft een sterke metalen aandrijving en de borstels zijn verstelbaar, heeft een werkbreedte van 915 mm. en een opvangbak van 270 liter die is gemaakt van degelijk hard kunststof.  De bladveger kan prima worden gebruikt voor het opvegen van het geverticuteerde mos en gras op uw gazon, maar ook de bladeren op uw erf kunt u zo eenvoudig verwijderen.

Deze veger is ook zeer geschikt voor het vegen van kunstgras.
Hiervoor is er ook een speciale opvangbak waarmee u zand of  rubberkorrels  uit het opgeveegde materiaal kunt schudden. (dit is dan de HSTS98)

 

normaal €1222,99 NU tijdelijk TS98  €1115,- excl. btw €1349,- incl .btw

HSTS98   (voor oa kunstgras met rubbervulling)

Bladveger 97 cm budget

Deze bladveger heeft een veegbreedte van 97 cm en een opvangzak van 339 liter.  Is voorzien van 2 rijen borstels. De opvangbak kan met behulp van een touw vanaf de zitmaaier worden geleegd.  De hoogte van de veger is eenvoudig met 1 handel in te stellen en ook het trekpunt kan verschillende hoogtes worden gemonteerd, dit is belangrijk omdat als de veger aan het trekkend voertuig is gekoppeld dat de opvangbak min. 5 cm boven de grond moet hangen. hierdoor wordt de druk verdeeld over de twee wielen waardoor de veger optimaal werkt.

Deze veger wordt in doos geleverd en zal nog deels zelf in elkaar moeten worden gezet.

De prijs voor deze veger is slechts €249,- incl btw

Bladzuiger op wielstel

Deze bladzuiger op wielstel heeft een 9 pk sterke honda motor.
de diameter van de aanzuigslang is 20 cm en de aanzuigslang is standaard 3 meter lang maar kan ook langer geleverd worden.

Deze bladzuiger kan eenvoudig achter een kar of kieper worden gekoppeld om het blad of gras in op te vangen. Deze uitvoering is ideaal voor bijv. campings of grote tuinen met veel blad. 

Deze bladzuiger is ook leverbaar met een 80 km onderstel met verlichting.

Ref; PSU

Grote bladzuiger met opvangbak

Degelijke bladzuiger met brede luchtbanden en een grote opvangbak. Kan geledigd worden door de spanband eruit te trekken. De bak kan niet kiepen. Dit om het basisgewicht zo laag mogelijk te houden, en kantelen op steile hellingen voorkomen. Het is mogelijk om de aanzuigslang te koppelen aan de uitworp van de zitmaaier om zo eenvoudig en makkelijk alle bladeren op te zuigen. 

  • Het geheel weegt 162 kg
  • De bladzuiger is voorzien van 5,5 pk Honda motor

Ref: Bladzuiger  TRCL en losse aanzuigslang; TRCLH

https://youtu.be/jQrqiEck0C8

baldzuiger kiepwagen kipper

Bladzuiger met kiepwagen

Deze bladzuigercombinatie is wel de meest ideale manier om uw bladeren mee te verwijderen. Door zijn totale breedte van 93 cm kunt u makkelijk over kleine paadjes rijden maar ook de gazonbanden en zijn eigen lage gewicht van 380kg zorgen dat je weinig insporing krijgt in het gazon. 

De bladzuiger verkleint bij het opzuigen de bladeren waardoor de laadcapaciteit behoorlijk toeneemt.

Ook is het mogelijk om de kiepwagen te gebruiken voor andere doeleinden door de gazen wanden eraf te halen. De kiepwagen heeft standaard een 12V accu met elektrisch/hydraulische pomp om de kiepwagen te kunnen kiepen. daardoor kan de combinatie achter bijna elk voertuig omdat er geen hydrauliek aansluiting nodig is. 

Ook bij het snoeien van hagen is deze zuiger zeer geschikt om het snoeiafval op te zuigen waardoor deze combi veelzijdig gebruikt kan worden.

De bak heeft een inhoud van 1,2 m3 

Ref.nr. 41 TPSU