Previous
Next

Bladzuiger op wielen

Professionele Bladzuiger op wielstel met 9 pk Honda motor. staat op brede gazonbanden en heeft standaard 3 meter zuigslang met een diameter van 20 cm. Deze bladzuiger kan eenvoudig achter een kar of aanhanger gekoppeld worden om het blad op te vangen. Doordat het blad sterk verkleint wordt door de zuiger heeft u veel meer laadcapaciteit. Ook de compostering zal veel sneller gaan. 

De zuigunit is eenvoudig te bereiken door 1 moer los te draaien en kan dan eenvoudig worden schoon gemaakt. De uinit is ook voorzien van beveiligingsschakelaar.

De zuigslang heeft een handgreep en een draagriem.

Ref; 42 PSU 

prijs  €3803,- incl btw.

Bladzuiger met opvangbak

Degelijke bladzuiger met brede luchtbanden en een grote opvangbak. Kan geledigd worden door de spanband eruit te trekken. De bak kan niet kiepen. Dit om het basisgewicht zo laag mogelijk te houden, en kantelen op steile hellingen voorkomen. Het is mogelijk om de aanzuigslang te koppelen aan de uitworp van de zitmaaier om zo eenvoudig en makkelijk alle bladeren op te zuigen.  De zuiger verkleint het blad waardoor de laadcapaciteit toeneemt.  Er kan dus ook eenvoudig een zuigslang eraan gekoppeld worden om met de hand de bladeren op te zuigen op moeilijk bereikbare plaatsen.

  • Het geheel weegt 162 kg
  • De bladzuiger is voorzien van 5,5 pk Honda motor

Ref: Bladzuiger  TRCL en losse aanzuigslang; TRCLH

Compleet €3893,- incl. btw

https://youtu.be/jQrqiEck0C8

Bladzuiger met kiepwagen

Deze bladzuigercombinatie is wel de meest ideale manier om uw bladeren mee te verwijderen. Door zijn totale breedte van 93 cm kunt u makkelijk over kleine paadjes rijden maar ook de gazonbanden en zijn eigen lage gewicht van 380kg zorgen dat je weinig insporing krijgt in het gazon. 

De bladzuiger verkleint bij het opzuigen de bladeren waardoor de laadcapaciteit behoorlijk toeneemt.

Ook is het mogelijk om de kiepwagen te gebruiken voor andere doeleinden door de gazen wanden eraf te halen. De kiepwagen heeft standaard een 12V accu met elektrisch/hydraulische pomp om de kiepwagen te kunnen kiepen. daardoor kan de combinatie achter bijna elk voertuig omdat er geen hydrauliek aansluiting nodig is. 

Uiteraard kan het ook geleverd worden met alleen een hydrauliek cilinder zonder elektrische pomp.

Ook bij het snoeien van hagen is deze zuiger zeer geschikt om het snoeiafval op te zuigen waardoor deze combi veelzijdig gebruikt kan worden.

De bak heeft een inhoud van 1,2 m3 

Ref.nr. 41 TPSU