Terug naar vorige pagina


Previous
Next

Bladveger zitmaaier

Bladveger met een hoge veegcapaciteit. De TS98 bladveger is uniek in zijn soort en de beste onder de bladvegers. De veger kan gebruikt worden voor het opvegen van blad, gras of mos na het verticuteren.  Op de borstelas zit een differentieel zodat het in de bochten niet wringt en de veger wel blijft vegen.  De veger wordt met metalen tandwielen aangedreven waardoor de veger een zeer hoge levensduur heeft. 

De 4 rijen borstels zorgen voor een hoge capaciteit en gaan bij normaal gebruik lang mee, maar zijn ook eenvoudig te vervangen. De hoogte is instelbaar. 

Onder de trekboom zit een stelbout waarmee de machine goed afgesteld kan worden achter elke zitmaaier.  De veger moet zo worden afgesteld dat de opvangbak 5 cm boven de grond hangt.

De opvangbak is eenvoudig te legen en heeft een inhoud van 270 liter. Deze sterke opvangbak heeft geen last van scheuren of doorbuigen wat bij de goedkopere versies meestal het geval is. 

De veegbreedte is 91 cm en de totale breedte is 1.35m 

Ook is het mogelijk om op de trekboom een aanhanger koppeling te monteren voor het eenvoudiger aan en af koppelen en  de eventuele speling op te heffen.

Ref. 37  TS98

 €1482,- incl. btw 

Previous
Next

Kunstgras bladveger

De HSTS98 Bladveger heeft een opvangbak met een schutzeef. Door deze zeef valt de vulling van de mat weer terug of kan er door de hendel op de bak weer uitgeschut worden. Ook zitten er een iets zachtere borstels in zodat er minder rubberkorrels mee worden opgeveegd.

Ook wordt er een dichte plaat bijgeleverd wanneer dit niet nodig is.

Ref; 57 HSTS98

Nu tijdelijk voor €1650,- incl. btw normaal €1719,- incl. btw