Compoststrooier ECO 50

Compost strooien op uw gazon was nog nooit zo leuk om te doen als nu. U koppelt de strooier achter uw zitmaaier en vult de strooier met compost.  Op het moment dat u de hendel naar u toetrekt begint hij te strooien.

Doordat de machine op de wielen wordt aangedreven, bepaalt de snelheid dat u rijd ook deels de strooibreedte.

De strooier mag tot 250 kg product beladen worden.

Deze strooier is een getrokken uitvoering en kan vele soorten producten verstrooien.

Compost, droge mestkorrels of rubberkorrels. etc.. Heeft u interesse in deze compoststrooier? mail voor een scherpe aanbieding!!! 

Vanaf nu is deze strooier ook te huur. de prijs is €80,- incl. btw per dag.  De zelfrijder te huur voor €85,- incl. btw per dag

Ook is het mogelijk dat wij komen om te strooien en ook kunnen ook eventueel de compost leveren.

Compoststrooier ECO 150

Deze compoststrooier heeft een eigen Honda motor die zorgt voor de aandrijving van het rijden en het strooien.  De eigen aandrijving is een groot voordeel als u op verschillende plaatsen moet strooien en niet altijd een zitmaaier of kleine tractor mee kunt nemen.  De machine is uitstekend manoeuvreerbaar en geeft een zeer mooi strooibeeld. Let wel, de compost of ander materiaal mag niet te nat zijn.   Momenteel ook te huur voor €85,- incl btw per dag.

Nieuwprijs ECO 150 €5850,- excl btw

Compoststrooier ECO 250

De ECO 250 compoststrooier is echt de topper van deze serie strooiers. De ECO250 heeft 2 strooischijven voor een nog veel mooier strooibeeld en de dosering is traploos te regelen d.m.v. een schuif.  Voor de professional die veel strooit is deze strooier een echte aanrader.

Prijs ECO 250 €7650,- excl. btw