Onkruidspuit

Deze getrokken spuit heeft maar liefst een tank van 180 liter. Aan deze spuit zit een spuitboom gemonteerd waar met 4 spuitdoppen een spuitbreedte van max. 2.44 m. kan worden bereikt. De spuitboom is inklapbaar, maar klapt ook naar achteren als er een object wordt geraakt tijdens het spuiten.   Ook kunnen de 2 buitenste spuitdoppen worden afgesloten zodat er ook smaller gespoten kan worden. De spuitdoppen hebben een antidrup systeem zodat de doppen niet blijven nadruppelen als de pomp wordt uitgezet.

De spuit heeft een 12 Volt Diafragmapomp die moet worden gevoed vanaf het trekkend voertuig of een aparte 12 Volt accu.  De pomp heeft een capaciteit van 7 liter per min. met een maximale druk van 50 psi ofwel 3,4 bar.

Standaard zit er ook een handlans bij deze spuit om ook op moeilijk bereikbare plaatsen te kunnen spuiten.

Ook zit er een 5 liter tankje op de spuit voor schoonwater. deze kunt u gebruiken als u toch per ongeluk met spuitvloeistof in aanraking bent gekomen.

Ook is het mogelijk om de spuit te gebruiken voor het water geven aan bijv. potplanten of planten in bloembakken.

49 Ref; GWCS9  €1381,- incl btw

Onkruidspuit met spuitboom voor basisframe 122

Onkruidspuit voor het verspuiten van vloeibare meststoffen of gewasbeschermingsmiddelen. Ook ideaal voor het doodspuiten van onkruid op onbeteelde terreinen. 

Het rode basisframe kan gebruikt worden in combinatie met 9 andere werktuigen.

Heeft een 70 liter tank
12 volt membraampomp met max. 6,8 liter per min
Voeding vanaf trekkend voertuig
Sproeit max 190 cm breed
Met 4 spuitdoppen
incl. een handlans voor moeilijk bereikbare plaatsen

26 Ref: SP48  €996,- incl. btw