Bel ons: 0650604607

Actief in heel Benelux

Uw specialist in Tuinmachines

Welkom op onze nieuwe website!

We hebben nog geen actieve webshop, maar u kunt via de offerte knop eenvoudig uw bestelling in de winkelwagen plaatsen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren op uw aanvraag, en wat we kunnen doen met de  verzendkosten.

verticuteren duwboom
NIEUW BIJ ONShoge kwaliteitBekijk Nu
Handprikrollen
NIEUWSBRIEFMeld je gratis aan!Meld Je Aan
Sterbeluchter
OVER ONSJohan STAMBekijk Nu

ONZE BEST VERKOCHTE PRODUCTEN

OVER JOSTATUINMACHINES

Bij Josta Tuinmachines kunt u kiezen uit een groot assortiment van werktuigen die het werk in de tuin en de verzorging van uw gazon een stuk makkelijker en mooier maken! Josta Tuinmachines is importeur van het Engelse merk SCH. Deze Engelse fabriek maakt al meer dan 30 jaar werktuigen voor achter zitmaaier , Quad of om handmatig te gebruiken zoals bijv. de Handprikrol die erg geliefd is bij Hoveniers..

Service

Heeft u hulpmiddelen nodig om uw brandhout te vervoeren, of een kar om het snoeiafval of bladeren af te voeren? Wij hebben ook diverse trailers en karren voor achter uw tuintrekker en of zitmaaier.

Vrijblijvend testen

Wilt u graag eerst een machine proberen? Wij hebben ook een aantal machines in de verhuur. Heeft u een vraag, wilt u een offerte, een machine bestellen of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op! .

Offerte op maat

Wij leveren een offerte op maat binnen 24 uur. Al onze tuinmachines hebben verschillende soorten handleiding, daarom willen we u zo persoonlijk mogelijk adviseren.

ONZE TOP MERKEN

Actief in Nederland, België en Duitsland

Snel en veilige levering

Snelle levering

Vandaag besteld = zo snel mogelijk verzonden

Gratis afhalen in Rheezerveen

Bezoek onze locatie op afspraak in Rheezerveen

100% Veilig betalen

PayPal / IDEAL / Op Factuur

© 2018- 2023 - Jostatuinmachines

Hallo! Heeft u vragen?