📫 Ommerweg 49 7797 RC Rheezerveen

📧 info@jostatuinmachines.nl

📞 06-50604607

In 2012 zijn wij begonnen met de import / verkoop van werktuigen voor achter zitmaaier of tuintrekker. JOSTA verkoopt deze werktuigen in de hele BENELUX en inmiddels ook al naar Duitsland.   De werktuigen van SCH zijn van degelijke doordachte Engelse kwaliteit. Het assortiment aan werktuigen van SCH is veelzijdig zoals kleine trailers, hand en kiepkarren, watertanks, Bladzuigers en blazers en een uitgebreid assortiment in gazonbeluchters.    Het beluchten van het gazon is belangrijk voor een goede wortelontwikkeling van uw grasmat en een goede afvoer van overtollig water. Een goede sterke grasmat zorgt er ook voor dat mos zich niet kan ontwikkelen.  Het gazon beluchten in combinatie met bemesten geeft een snel en mooi resultaat!

Inmiddels is het assortiment uitgebreid met karren, bladzuigers, Bladblazers, compoststrooiers, sleepmatten voor kunstgras, borstels en alles wat u zou kunnen gebruiken in het groen onderhoud of in uw tuin.

Ook in het goedkopere segment kunnen wij u nu diverse werktuigen aanbieden zoals prikrollen, moshark en bladvegers.

Verhuur en dienstverlening

Ook voor het huren van een aanhangerhoogwerker, grasbeluchter en verticuteerhark kunt u bij ons terecht. Daarnaast kan JOSTA ook diverse klussen voor u uitvoeren;
Bomen Snoeien
Takken versnipperen
Hout afvoeren
Diverse graaf werkzaamheden met minigraver.

Josta Tuinmachines

Johan Stam
Ommerweg 49
7797 RC Rheezerveen
📧 info@jostatuinmachines.nl
📞 06-50604607

Over Josta

In 2012 zijn wij begonnen met de import / verkoop van werktuigen voor achter zitmaaier of tuintrekker. JOSTA verkoopt deze werktuigen in de hele BENELUX en inmiddels ook al naar Duitsland.   De werktuigen van SCH zijn van degelijke doordachte Engelse kwaliteit. Het assortiment aan werktuigen van SCH is veelzijdig zoals kleine trailers, hand en kiepkarren, watertanks, Bladzuigers en blazers en een uitgebreid assortiment in gazonbeluchters. 

Johan Stam

© 2018 Josta Tuinmachines alle rechten voorbehouden | CompanyBoost