Bel ons: 0650604607

Actief in heel Benelux

We ontvangen ook graag uw reactie over onze producten!

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van de bladveger voor achter de zitmaaier. Zeer degelijke constructie. Werkt perfect, zelfs bij natte bladeren. Overgroot gedeelte van onze tuin bestaat uit een grasperk met grote eikenbomen en losliggende eikels worden eveneens probleemloos verwijderd. Zeker een sterke aanrader voor grotere tuinen.

Dag Johan, via deze weg wil ik nog even laten weten dat ik héél tevreden ben van de HPR50! Heb hier soms wel wat bekijks, in België is dit nog wat minder gekend precies. Ik geef steeds met veel plezier je website door! Dankjewel voor ons nieuwe werkpaardje en fijn weekend gewenst!

2-wielige electrische kiepkar (na kort overleg in krat gekocht/bouwpakket) om rug te ontlasten en het zware kruuwagenwerk te vermijden.
Hele snelle levering (dezelfde dag op transport) en goede stevige kwaliteit, ligt goed stabiel en makkelijk in gebruik.
Zeer prettig contact met Johan, ook na levering, snelle reactie op vragen.
Als ik een cijfer moest geven over het geheel, gaf ik een 8+
Een aanrader!!!!

Een prikrol en 4-wielige kar met gaas-opzet gekocht. Zéér degelijk materiaal en goed verpakt en snel geleverd. Werken met Johan ging heel vlot! Met dit bedrijf kan je in alle vertrouwen zaken doen!

Een prikrol en 4-wielige kar met gaas-opzet gekocht. Zéér degelijk materiaal en goed verpakt en snel geleverd. Werken met Johan ging heel vlot! Met dit bedrijf kan je in alle vertrouwen zaken doen!

Product zoals omschreven Duidelijke foto’s Reageert snel Vriendelijk Deal snel gesloten Goede Prijs/Kwaliteit Voldoet aan verwachting

Mossrider en bladveger gekocht. Fijne en degelijke apparaten waar ik een hoop tijd mee bespaar.
Goed en snel geholpen en producten zijn netjes verpakt binnengekomen.

Afgelopen weekend gehuurd om een heg te snoeien. Duidelijke uitleg en geen problemen; een aanrader voor eenieder, en voor ons absoluut voor herhaling vatbaar.

Vandaag een sterbeluchter geleverd gekregen en dit na slechts 4 dagen geleden besteld. De beluchter was helemaal met folie ingepakt en gemonteerd op een palet, stevig bevestigd. De communicatie voor levering en de betaling verliepen vlekkeloos. Een prima samenwerking tussen een Nederlander en een Belg. TOP!

Schrijf een Review

Actief in Nederland, België en Duitsland

Snel en veilige levering

Snelle levering

Vandaag besteld = zo snel mogelijk verzonden

Gratis afhalen in Rheezerveen

Bezoek onze locatie op afspraak in Rheezerveen

100% Veilig betalen

PayPal / IDEAL / Op Factuur

© 2018- 2023 - Jostatuinmachines

Hallo! Heeft u vragen?