📫 Ommerweg 49 7797 RC Rheezerveen

📧 info@jostatuinmachines.nl

📞 06-50604607

Service en Garantie

Voor particuliere aankopen geldt een garantie van 2 jaar. Verbruiksartikelen zoals, accu’s, banden en binnenbanden zijn van garantie uitgesloten.

Voor bedrijfsmatige aankopen geldt een garantie van 1 jaar. Verbruiksartikelen zoals, accu’s, banden en binnenbanden zijn van garantie uitgesloten.

Indien uw product binnen de gestelde garantie termijn niet meer functioneert zoals conform de specificaties zou moeten dan kunt u aanspraak maken op garantie. Afhankelijk van de claim zal JOSTA in overleg met u zich inzetten voor een snel herstel. Om de claim te kunnen uitvoeren vragen wij van u het factuurnummer of aankoopbon en serienummer van uw product.

De garantie vervalt als er aan de werktuigen wijzigingen of aanpassingen zijn gedaan die niet door ons zijn uitgevoerd.

Daar door verkoper geen controle is over gebruik, opslag en toepassingen, zullen wij niet voor schade of gevolgschade aansprakelijkheid aanvaarden.

U kunt contact met ons opnemen d.m.v. het contactformulier of bellen naar 06-50604607.

Josta Tuinmachines

Johan Stam
Ommerweg 49
7797 RC Rheezerveen
📧 info@jostatuinmachines.nl
📞 06-50604607

Over Josta

In 2012 zijn wij begonnen met de import / verkoop van werktuigen voor achter zitmaaier of tuintrekker. JOSTA verkoopt deze werktuigen in de hele BENELUX en inmiddels ook al naar Duitsland.   De werktuigen van SCH zijn van degelijke doordachte Engelse kwaliteit. Het assortiment aan werktuigen van SCH is veelzijdig zoals kleine trailers, hand en kiepkarren, watertanks, Bladzuigers en blazers en een uitgebreid assortiment in gazonbeluchters. 

© 2018 Josta Tuinmachines alle rechten voorbehouden | CompanyBoost