Bel ons: 0650604607

Actief in heel Benelux

Over Josta Tuinmachines

Hoogwaardige kwaliteit voor de beste prijs

Josta Tuinmachines 2012

In 2012 zijn wij begonnen met de import / verkoop van werktuigen voor  zitmaaier, quad of tuintrekker. JOSTA verkoopt deze werktuigen in de hele BENELUX en inmiddels ook al naar Duitsland. Onze merken zijn oa.  SCH, TEXAS, GEO, ECOLAWN en Agricult.  De werktuigen van SCH zijn van degelijke doordachte Engelse kwaliteit. Het assortiment aan werktuigen van SCH is veelzijdig zoals kleine trailers, hand en kiepkarren, watertanks, Bladzuigers en blazers en een uitgebreid assortiment in gazonbeluchters. Het beluchten van het gazon is belangrijk voor een goede wortelontwikkeling van uw grasmat en een goede afvoer van overtollig water. Een goede sterke grasmat zorgt er ook voor dat mos zich niet kan ontwikkelen. Het gazon beluchten in combinatie met bemesten geeft een snel en mooi resultaat!

verticuteerhark

Josta Tuinmachines 2018

Inmiddels is het assortiment uitgebreid met karren, bladzuigers, Bladblazers, compoststrooiers, sleepmatten voor kunstgras, borstels en alles wat u zou kunnen gebruiken in het groen onderhoud of in uw tuin. Ook in het goedkopere segment kunnen wij u nu diverse werktuigen aanbieden zoals prikrollen, moshark en bladvegers.

Josta Tuinmachines 2021

Verhuur en dienstverlening. Ook voor het huren van een aanhangerhoogwerker, grasbeluchter en verticuteerhark kunt u bij ons terecht. Daarnaast kan JOSTA ook diverse klussen voor u uitvoeren; Bomen Snoeien Takken versnipperen Hout afvoeren Diverse graaf werkzaamheden met minigraver.
Actief in Nederland, België en Duitsland

Snel en veilige levering

Snelle levering

Vandaag besteld = zo snel mogelijk verzonden

Gratis afhalen in Rheezerveen

Bezoek onze locatie op afspraak in Rheezerveen

100% Veilig betalen

PayPal / IDEAL / Op Factuur

© 2018- 2023 - Jostatuinmachines

Hallo! Heeft u vragen?